Persoonlijke opschudsessies / workshops

Ontdek deze verfrissende en laagdrempelige workshops. Door de boel op te schudden, creëren we weer lucht en ruimte. Stap uit je comfortzone en laat jezelf groeien met deze unieke workshops!

In september en oktober geef ik 3 workshops voor speciale pilot prijs van € 60,-

Ontdek de kracht van ervarend leren, humor en experimenteren! Of je nu op zoek bent naar manieren om jezelf te verrassen, meer plezier te hebben met anderen, of je primaire reacties te gebruiken om te associëren – deze workshops bieden voor elk wat wils.

Mis deze kans niet om jezelf te ontdekken en te groeien als persoon met Persoon (Yvonne in dit geval)! Hier kun je het onbespreekbare bespreekbaar maken, tactvol en op maat.  Bij deze opschudsessies draait het om het onderste naar boven te krijgen en de boel om te keren, uit te proberen en te ontdekken, verwonderen en lachen, observeren en stiltes verdragen én ontregelen en ordenen.

Zonder opschudden is er geen basis voor verandering of inzicht. Ervarend leren, humor en veel uitproberen staat centraal, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en met een lach op je gezicht nieuwe inzichten kunt verwerven.

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere workshops, dus kies wat het beste bij jou past.

 

Workshop: grenzen aangeven

Als voormalig zorg- en onderwijsprofessional weet ik als geen ander hoe belangrijk en moeilijk het kan zijn om op tijd je persoonlijke grenzen aan te geven – of dit nu in je werk of privéleven is. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met oefeningen om grenzen aan te geven en te leren omgaan met persoonlijke overtuigingen die je ervan weerhouden om te doen wat je eigenlijk wilt doen of zeggen. Je leert ook om te luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft wanneer het gedrag van anderen niet klopt.

Wanneer: Vrijdag 29 september 2023

Hoe laat:   12.30 – 16.30 uur

Waar: ’t Huuske, Mauritsstraat 22 in Arnhem

 

Workshop: Leren improviseren – basis

Bij improvisatietheater gaat het erom dat je je ratio uitschakelt en alles wat normaal ‘nee’ is, gewoon ‘ja’ kan zijn. Improvisatietheater is een vorm van theater waarbij de spelers ter plekke, zonder script of voorbereiding, een verhaal verzinnen en uitbeelden. Het draait allemaal om spontaniteit, creativiteit en samenwerking. Tijdens de basis workshop leer je de basisprincipes van improvisatietheater en ontdek je hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Wanneer: Zaterdag 30 september 2023

Hoe laat:   10.00 – 16.00 uur

Waar: De Nieuwe Hommel, Buurthuis De Wiltstraat 6 in Arnhem

 

Workshop: Leren improviseren & De vloer op

Bij improvisatietheater gaat het erom dat je je ratio uitschakelt en alles wat normaal ‘nee’ is, gewoon ‘ja’ kan zijn. Improvisatietheater is een vorm van theater waarbij de spelers ter plekke, zonder script of voorbereiding, een verhaal verzinnen en uitbeelden. Het draait allemaal om spontaniteit, creativiteit en samenwerking. Heb je al spelervaring, meld je dan aan voor de Workshop “De Vloer op”

Wanneer: Zaterdag 21 oktober 2023

Hoe laat:   10.00 – 16.00 uur

Waar: De Nieuwe Hommel, Buurthuis De Wiltstraat 6 in Arnhem

 

De workshops zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of vaardigheidsniveau. Weet je niet welke voor jou geschikt is? Neem dan even contact op via: 06-44028666

Of meld je direct aan via: https://bit.ly/opschudsessie2023