Waarom Yvonne?

“Yvonne heeft een tijdje geleden workshops agressie en teambuilding verzorgd in een tweetal teams die ik aanstuurde. Yvonne kon op een wel heel bijzondere en informele manier de medewerkers motiveren en inspireren, waardoor ze met deze uitkomsten, zelfbedachte acties aan de slag zijn gegaan. Dit alles ten goede van de kwaliteit en zorgverlening van de cliënt.
Binnenkort ga ik op een nieuwe locatie werken. Wetende dat Yvonne deze workshop in september ook gaat verzorgen en alle vertrouwen heb dat de samenwerking met mijn nieuwe team een uitdaging zal zijn voor beide partijen. Het team zal genoeg spirits krijgen tijdens de workshop voor een positieve samenwerking. Want alles draait om “samen” sta je sterk.”
Teamleider in zorginstelling

“Yvonne heb ik een aantal keren mogen meemaken in verschillende teamtrainingen. Daarin heb ik haar leren kennen als een trainer met veel kennis en ervaring die goed aanvoelt wat de groep nodig heeft en daar naadloos op aansluit. Zij is oprecht, betrouwbaar en betrokken. Dit maakt dat zij snel de juiste sfeer weet te creëren waarin deelnemers niet alleen individueel, maar ook als groep tot resultaat komen.”
Coördinator gemeente

“Yvonne Persoon is een trainer die heel goed kan aansluiten bij het proces waar een team of individu zich bevindt. Met haar rust, overzicht en humor ontstaat er snel vertrouwen waardoor teamontwikkeling in een versnelling komt. Yvonne kan vanuit haar natuurlijke houding pijnpunten benoemen of juist datgene wat goed gaat.”
Manager zorginstelling

“Yvonne Persoon heeft ruim 8 jaar tot volle tevredenheid als professioneel trainingsactrice gewerkt in de leergangen Organisatie en Management van de brandweeracademie. Deze leergangen staan voor werkend leren en worden uitgevoerd door Saxion hogescholen. Yvonne wist met haar open en heldere werkwijze snel tot de kern te komen met to the point feedback voor onze brandweermanagers. In evaluaties werd haar inbreng steeds als goed gewaardeerd.”
Docent Management en Organisatie

“Yvonne is een zeer gedreven collega waar ik 100% op kan bouwen. Ik werk op verschillende manieren samen met Yvonne, als trainer en als trainingsacteur en zij weet ten alle tijden de deelnemers en mij te inspireren. Yvonne sluit aan bij de teams die zij training geeft, haalt het beste in hun naar boven en ondersteund een ieder naar kunnen. Yvonne heeft verantwoordelijkheid en deskundigheid als hoogste prioriteit, samen met humor is het heel plezierig werken met haar.”
Eiling Angeline, Arbo deskundige, trainer en CVI coach

“Yvonne is een op en top professional met een enorme betrokkenheid bij wat ze doet. Ik heb veel bewondering voor de manier waarop zij in staat is de ‘onderstroom’ in een team zichtbaar en bespreekbaar te maken. Zij houdt teamleden een spiegel voor, daagt uit, komt binnen, maar altijd met respect voor het individu. Het maakt dat een team in beweging komt zonder dat er onderweg iemand afhaakt. Yvonne doet meer dan dat; ze zorgt er op een subtiele manier voor dat de teamleden zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de verdere ontwikkeling van hun team. Daarnaast is Yvonne een prettige samenwerkingspartner die goed luistert, feedback geeft, betrouwbaar en authentiek is. Ik kan u Yvonne dan ook van harte aanbevelen als u begeleiding nodig heeft bij het nog beter laten samenwerken van teams.”
Annemarie de Martines,
Projectleider/Adviseur doorontwikkeling secretariaat | Secretaressetrainer | Secretaressecoach

“Ik werk al meer dan 7 jaar samen met Yvonne in het blok persoonlijkheidsstoornissen. Daar speelt ze bijna alle type persoonlijkheidsstoornissen zo levensecht en zo overtuigend als ik nog nooit heb meegemaakt. Ze is een echte aanrader. Ik hoop nog lang met haar te mogen samen werken, want ook in de samenwerking is ze fenomenaal.”
Supervisor/ Docent

“Ik heb ervaring met Yvonne als trainingsacteur en als trainer. Op het gebied van psychiatrie en lastig gedrag kun je haar niets vertellen. Ze is creatief en als acteur schept ze een veilige omgeving voor de deelnemers zodanig dat vrijwel altijd iedereen durft mee te doen.”
Psycholoog